Ervaren en daadkrachtige taxichauffeurs

Bent u op zoek naar dé taxicentrale van Almere om u veilig op te halen en van A naar B te brengen? Waar gebruik wordt gemaakt van ervaren chauffeurs die zich bewust zijn van hun taak, uw veiligheid en de Nederlandse verkeersregels die gelden in ieder mogelijke situatie? Logi Taxi in Almere is de centrale waar u dan naar op zoek bent!

Ieder mogelijke rit

Of het gaat om een onverwachte taxirit als bijvoorbeeld uw auto kapot is of u problemen met het openbaar vervoer heeft ondervonden, of als u specifiek zoekt voor bijzonder vervoer. U kunt bij LogiTaxi terecht voor:

  • Particulier taxivervoer, waarbij u zowel binnen als buiten Almere vervoerd kunt worden;
  • Bedrijfsvervoer, waarbij u onderscheid kunt maken tussen het soort vervoer en of deze bestemd is voor eigen werknemers en zakenrelaties, al dan niet met een VIP-behandeling;
  • Zorgvervoer, waarbij wij een ruime ervaring hebben in het vervoer van mensen met een zorggebonden budget en extra handelingen die dit met zich mee kan brengen;
  • Vervoer van en naar vliegveld Schiphol of andere vliegvelden. Er zijn weinig dingen die uw vakantie zo kunnen verpesten als het missen van een vlucht. LogiTaxi kan u thuis of op een andere bestemming naar keuze ophalen en wegbrengen of u juist thuis brengen vanaf Schiphol of een ander vliegveld in de Benelux, Duitsland of Frankrijk.

U kunt bij LogiTaxi terecht voor al uw ritten! LogiTaxi, ook voor u dé taxicentrale in Almere!