Alles voor het onderhoud van je velgen

De velgen van een auto vragen om een speciale aanpak en dienen regelmatig gereinigd te worden. Niet alleen voor het uiterlijk van de velg, maar ook voor de levensduur van de velg. Alle vuiligheden op de velg zorgen er namelijk voor dat de velg in kwaliteit achteruit gaat. Dit komt niet alleen door vuiligheden op de weg, maar ook door remvloeistof. Dit zorgt er al snel voor dat de velgen zwartig worden. Gelukkig zijn ze eenvoudig te reinigen, mits je het goed doet. In dit artikel geven we jou tips voor het reinigen van de velgen.

Maak gebruik van een velgenborstel

Een velgenborstel is van essentieel belang voor een goede grondige reiniging. Een merk die hoge kwaliteit velgenborstels aanbied is Vikan. Vikan is één van de grootste aanbieder op het gebied van borstelwerken. In de loop van de jaren hebben ze professionele reinigingsgereedschappen ontwikkeld. Het merk doet er alles aan om ervoor te zorgen dat hun klanten elk product met trots kan gebruiken. Hier staan ze garant voor.

Ze hebben harde en zachte velgenborstels in het assortiment en deze borstels hebben een uitstekende vorm, zodat ze elke ruimte uitstekend kunnen reinigen.

Heb je Alcoa velgen?

Alcoa velgen vragen daarentegen om een andere aanpak.  Door middel van alcoa dura bright poetsen krijg jij de alcoa velgen weer perfect. Alcoa velgen worden vervaardigd uit een blok hoogwaardig en corrosiebestendig aluminium. We zien deze wielen steeds vaker bij zowel trekkers als opleggers. Deze wielen vallen erg in de smaak vanwege hun kwaliteit.

Het merk is gespecialiseerd op het gebied van reiniging voor het interieur en exterieur van voertuigen. Wanneer je voor de producten van Alcoa kiest dan is je voertuig binnen no-time weer zo goed als nieuw!