Als particulier akoestisch advies aanvragen

Akoestisch advies aanvragen kan niet alleen door bedrijven gedaan worden, maar ook door particulieren. Dit betekent dat u ook advies kunt aanvragen voor uw eigen woning. Het maakt niet uit in welke woning u woont, aangezien u zowel voor grote huizen als voor appartementen advies kunt aanvragen voor de akoestiek. Dit is erg handig als u niet tevreden bent over de akoestiek in uw woning.

Waarom zou u akoestisch advies aanvragen voor uw woning?

Een fijne woonomgeving is voor iedereen van groot belang. De meeste mensen hechten veel waarde aan rust als ze thuis zijn. Het is dan ook erg vervelend als u veel last heeft van het lawaai van uw buren. Bij sommige panden heeft u hier sneller last van dan bij andere panden. Als u bijvoorbeeld in een vrijstaand huis woont heeft u hier waarschijnlijk nauwelijks last van. Woont u in een appartement? Dan is de kans groot dat er mensen onder, boven en naast u wonen. Het is dan bijna onmogelijk om helemaal geen geluiden van anderen te horen. U hoort dan bijvoorbeeld voetstappen, gesprekken en geschuif met stoelen. Dit kan erg hinderlijk zijn. Als u thuis bent wilt u tenslotte even tot rust komen. U heeft dan helemaal geen zin in lawaai en vreemde geluiden. Wilt u hier een makkelijke oplossing voor kunnen vinden? Dan is de eerste stap het aanvragen van akoestisch advies. U kunt uw wensen dan bespreken met een akoestisch adviseur. Hij of zij bekijkt uw woning om te bepalen welke oplossingen het meest geschikt zijn voor uw woning. Dit advies kunt u meteen toepassen om de akoestiek te verbeteren.

Hoe kunt u akoestisch advies aanvragen?

Het aanvragen van akoestisch advies is erg eenvoudig. U hoeft alleen maar onze website te bezoeken voor onze contactgegevens. U mag gerust bellen of een mail sturen.