ARAM voor software en & consultancy

Kent u ARAM voor Software & Consultancy al? ARAM Software & Consultancy focust zich op de totale beheersbaarheid van de projectportfolio binnen projectgedreven organisaties. De missie van ARAM Software & Consultancy is “optimizing your project environment”. Hierdoor kunt u erop vertrouwen dat zij het beste met uw organisatie en medewerkers voor hebben, terwijl tegelijkertijd wordt gewerkt aan de efficiëntieen  waarmee wordt gewerkt. 

ARAM voor software en consultancy

ARAM Software & Consultancy is onderdeel van de gehele ARAM Group. Naast software en consultancy kunt u bij de Group terecht voor het opleiden en inhuren van uw mensen op het specifieke en gedetailleerde gebied van projectmanagement. Terwijl de ARAM Academy is uitgegroeid tot het grootste Primavera opleidingsinstituut in de Benelux, zijn de drie detacheringstakken binnen de Group hard op weg om marktleider te worden in hun eigen vakgebied. Deze twee bewezen en succesvolle volumes zorgen er samen met ARAM Software & Consultancy voor dat u bij de ARAM Group terecht kunt voor uw complete projectmanagementinrichting.

Aram Academy

De Aram Academy is een bekend en geroemd opleidingsinstituut voor de vakgebieden en -specialisaties projectbeheersing, projectmanagementvaardigheden en projectmanagementsoftware. De ervaren en betrokken trainers verzorgen technisch bedrijfskundige opleidingen voor mensen die werkzaam zijn in de projectondersteuning en het midden- en hoger projectmanagement. ARAM Software & Consultancy is daarnaast ook Gold Partner van Oracle en Primavera. Hierdoor bent u verzekerd van de beste trainingen en cursussen over de nieuwste ontwikkelingen op uw vakgebied.