Assassin’s Creed Syndicate kopen? Ontdek de nieuwe personages.

Assassin’s Creed Syndicate kopen? Assassin’s Creed Syndicate is het nieuwe deel van de Assassin’s Creed collectie. De komst van de Assassin’s Creed is ondertussen een jaarlijkse gewoonte geworden, dit is in het jaar 2015 niet anders. Deze keer neemt Assassin’s Creed je meer naar Londen in het jaar 1868. De Industriële Revolutie ontketent een geweldig tijdperk vol uitvindingen, en dit zorgt voor grote veranderingen van miljoenen levens. Kun jij niet wachten om deze geweldige chaper van Assassin’s Creed in huis te halen? Pre-order jou exemplaar vandaag nog bij Dreamgame.nl. In dit artikel vertellen wij kort iets over de personages, die jij kunt gebruiken. 

Assassin’s Creed Syndicate.

Als speler van Assassin’s Creed Syndicate kruip jij in de huid van Jacob Frye en zijn tweelingzus Evie. Dit is de alle eerst keer in de reeks van Assassin’s Creed dat jij aan de slag kunt met twee hoofdpersonages en de vrijheid hebt om deze te wisselen wanneer jij dit wil. Beide personages hebben ieder hun eigen voordelen en nadelen. Het personage Jacob Frye is een personage die geen angst heeft om klappen uit te delen, hij is vooral goed te gebruiken wanneer je in een kleine ruimte een aanval van een aantal vijanden moet aanpakken. Het personage Evie is een personage om alles rustig aan te pakken, dus ben jij die gamer die gebruik maakt van de stealthaanpak, dan moet jij bij Evie zijn. Wel personage kies jij en ben jij benieuwd wat zij nog meer kunnen? Kies dan voor Assassin’s Creed Syndicate kopen en ontdek het!

Assassin’s Creed Syndicate bestellen?

Assassin’s Creed Syndicate bestellen is al mogelijk voor de gamer die niet wil wachten tot de officiele release. Wanneer jij besluit om Assassin’s Creed Syndicate te bestellen koop je een pre-order bij deze webshop. Direct op de officiële release datum ontvang jij de serial en de officiële download. Hierdoor ben jij dus verzekerd van een exemplaar van deze geweldige game en kun je ook nog eens direct beginnen met gamen. Kortom: Assassin’s Creed Syndicate bestellen, klik dan op één van de linkjes en raadpleeg de webshop.

Assassin's Creed Syndicate kopen