Automatische of handbediende sectionaaldeur maken? ROMASS de deurenspecialist

Is je handbediende of automatische sectionaaldeur kapot en ben je opzoek naar een vakkundige monteur om deze te maken? Dan is ROMASS het bedrijf wat je zoekt. Wij zijn al ruim 20 jaar de reparatie en onderhoudsspecialist van alle merken en typen sectionaaldeuren in heel Nederland. Naast een sectionaaldeur maken kunnen onze monteurs ook garagedeuren, kanteldeuren en elektrische rolluiken repareren. De monteurs van ROMASS zorgen ervoor dat je weer snel optimaal gebruik kan maken van je deuren.

Handbediende of elektrische sectionaaldeur maken

Een defecte sectionaaldeur kan verschillende oorzaken hebben. Het kan zijn dat er een onderdeel kapot of gebroken is door slijtage. Slijtage van de onderdelen wordt veroorzaakt door intensief gebruik van de deur en slecht onderhoud. Een ander veel voorkomende oorzak van een defecte deur is een ongeluk. Een voorbeeld hiervan is een auto die tegen de deur is aangereden waardoor er panelen eruit zijn gereden of andere onderdelen kapot zijn gegaan. Wat het probleem ook is, onze monteurs doen er alles aan om het op te lossen.

Om ervoor te zorgen dat de monteurs van ROMASS alle problemen snel en goed kunnen oplossen, worden ze professioneel getraind en regelmatig bijgeschoold om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen en technieken. Om een deur goed te maken is het belangrijk dat er eerst onderzocht wordt waar het defect door wordt veroorzaakt. Onze monteurs starten daarom altijd met het inspecteren van de deur voordat ze beginnen met de reparatie. Na de inspectie wordt er aangegeven welke onderdelen er nodig zijn om de reparatie uit te voeren. In overleg wordt er besloten of de reparatie uitgevoerd mag worden of niet.

Wanneer er tijdens de reparatie onderdelen vervangen moeten worden omdat ze zijn versleten kunnen de monteurs deze uit hun servicebus pakken. De servicebussen van ROMASS zijn voorzien van een ruime voorraad van reserveonderdelen waardoor de meeste problemen direct op locatie opgelost kunnen worden. Hieronder een korte opsomming van de onderdelen die onze monteurs op voorraad hebben:

  • Kabels
  • Loopwielen
  • Scharnieren
  • motoren
  • Bodemrubbers

Na het monteren van de onderdelen wordt de poort goed opnieuw afgesteld zodat deze weer optimaal kan functioneren. De monteur zal ook nog een aantal tips geven voor het onderhoud om de kans op een nieuwe storing te verkleinen.

Reparatie aanvragen

De monteurs hebben vandaag nog tijd om je sectionaalpoort te maken. Neem direct contact op om een aanvraag in te dienen. Dit kan via onze website of telefonisch. Via onze website kun je een online formulier invullen om een aanvraag in te dienen. Wanneer je liever telefonisch een aanvraag indient kun je ons bereiken op 085-7822730. Samen met een medewerker doorloop je de stappen van ons aanmeld formulier.

Meer informatie over onze diensten of veel voorkomende storingen kun je terug vinden op onze website.