Aziatisch restaurant Schiedam

Ben je van plan om naar een Aziatisch restaurant in Schiedam te gaan? Kom dan eens naar ons. Bij ons vind je tal van lekkere hapjes. Bij ons restaurant Schiedam is het bijvoorbeeld mogelijk om te genieten van Japanse lekkernijen, maar ook Chinese. Zo zijn er sushi die altijd in de smaak vallen en verder zijn er andere maaltijden. Denk daarbij aan voorgerechten met soepen of juist buffetten met groenten en vlees.

Verder kan men bij ons Oosterse restaurant regio Schiedam gaan wokken of grillen. Dat gebeurt dan op traditionele wijze door een kok. Al met al is dit allemaal te regelen door te reserveren voor een all-you-can-eat arrangement waarbij jij en jouw gezin voor twee uur tot tweeëneenhalf uur lang onbeperkt kan genieten van de Oriëntaalse keuken. Wil je dus iets speciaals organiseren? Ga dan naar ons restaurant in Schiedam.

Lekkere Oosterse maaltijden

Er zijn vele lekkere Oosterse maaltijden te proeven in ons Aziatische restaurant te Schiedam. Zo kan men gerechten uitproberen die oorspronkelijk uit China komen en aan de andere kant kan je de heerlijke hapjes uit Japan eten. Jij kiest wat er op jouw bord belandt en hebt keuze in de smaken, kruiden en sauzen. Zo kan je zelf een hoofdgerecht samenstellen wanneer je kiest voor wokken. Je neemt de groenten als ui, sperziebonen, paprika en ander voedsel voor in de wok zoals rund of kip. Dat kan je vervolgens laten wokken in ons familierestaurant door een professionele chef die het gaar maakt en op temperatuur brengt. Dat geldt overigens ook voor de teppan yaki platen die men kan gebruiken. Zo kan je een Aziatische maaltijd tot stand brengen bij ons Oosterse restaurant Schiedam.

Meer dan alleen gerechten

Naast de voorgerechten en de hoofdgerechten kan men in ons Aziatisch restaurant in Schiedam nog iets anders krijgen. Zo zijn er de heerlijke nagerechten die een ware afsluiter van de avond zijn. Denk daarbij aan traditioneel bereid schepijs en chocolade dat men onbeperkt in ons restaurant te Schiedam kan eten.