Bedrukte mokken als relatiegeschenk?

Relatiegeschenken zijn leuk om te geven, maar ook zeer nuttig. Zo ook de bedrukte mokken op bedruktemokken.nl, wat een onderdeel is van the COW company en al zeer lang unieke relatiegeschenken voor allerlei bedrijven bedrukt. Er zijn vele soorten relatiegeschenken, maar wat altijd handig is om te geven zijn bedrukte mokken. Er wordt gebruik van gemaakt en daarnaast staat zien veel mensen het logo wat op de mok staat en dat zorgt ook weer voor een stukje naamsbekendheid.

Het bestelproces gaat als volgt:

Het is belangrijk dat u weet welke mok bedrukt moet worden en wat er op de mok moet komen. Als u de juist mok gevonden heeft en weet welke slogan u op de mok wilt hebben dan kan er besteld worden.

Het bestellen is heel simpel. U selecteert hoeveel stuks u wilt bestellen, de kleur van het artikel, het aantal kleuren van bedrukking en de manier waarop het bedrukt moet worden.
Aan de rechterzijde staat een oranje button ‘Bestellen’. Als er op deze button geklikt wordt zit de bestelling in de winkelmand en kunt u de laatste gegevens invullen.

Als u kiest voor bedrukte mokken worden deze na het bestellen zo snel mogelijk bedrukt en verzonden. Het verschilt natuurlijk hoe er bedrukt moet worden en voor welke dienst gekozen wordt. U moet er wel op letten dat het juiste bestand wordt aangeleverd. Er moet een EPS-bestand in hoge resolutie aangeleverd worden om de beste kwaliteit van de bedrukte mokken te garanderen. Bevat het logo tekst? Dan moet u het omzetten naar letteromtrekken en als laatste moet er niet vergeten worden het PMS-nummer te vermelden.

Een slogan of een bedrijfsboodschap op uw relatiegeschenken is ook altijd mogelijk bij bedruktemokken.nl. Naast de mokken hebben wij in het assortiment ook vele andere soorten relatiegeschenken en is er ook altijd wel wat voor uw bedrijf bij.

Mocht u nog vragen hebben dan kunt u altijd het contactformulier invullen en wij zullen uw vragen graag beantwoorden.