Bespaar tijd en energie!

De maand december is een enorm drukke maand. Een maand waarin veel moet gebeuren, maar ook een maand waarin veel vrije dagen vallen. Er moet dus eigenlijk meer werk worden gedaan in minder dagen. In deze maand is het dus belangrijk om goed door te werken, dan kun je ook genieten van je vrije dagen.

Vooral in bedrijven is de maand december een stressvolle maand. Een maand waarin enorm veel moet worden afgerond en waarin veel werknemers hun vrije dagen opnemen. Een goede planning is in deze maand dus wel van belang. Ook is het belangrijk dat deze planning al vroeg van te voren wordt gemaakt. Dan is het makkelijker te zien welke dingen er moeten gebeuren en hoeveel mankracht hiervoor aanwezig is.

Binnen het bedrijf zien we vaak dat de administratie het in deze tijd enorm druk heeft. Alle kosten en betalingen moeten afgerond worden en alles van heel het jaar moet overzichtelijk en kloppend zijn. Vaak hebben werknemers in de administratie vele taken. Ze zijn bezig met het financiƫle gedeelte, maar ook met de communicatie. Ze nemen namelijk vaak de telefoon op, ze zijn een soort antwoordservice.

Vele klanten bellen naar bedrijven met vragen, opmerkingen of om een afspraak te maken. Voor werknemers in de administratie kost deze taak enorm veel tijd en energie. Vooral in een maand als december is het daarom fijn wanneer werknemers deze communicatie taak niet hoeven te doen.

Hoe regelen we dat dan? Zult u zeggen. Het kost namelijk enorm veel geld om iemand hier speciaal voor aan te nemen en u kunt het ook niet zelf doen. De oplossing is gebruik maken van een externe telefoonservice zoals Bizziphone. U kunt bij de service een persoonlijke telefoniste inhuren. Deze telefoniste zal uw klanten altijd vriendelijk te woord staan en zal u niet op onverwachts hoge kosten jagen.