Beste en handigste Boekhoudprogramma’s

Tegenwoordig kan iedereen wel een boekhoudprogramma bouwen. Voorbij zijn de dagen dat je alle inkomsten moet verzamelen in een schoenendoos en inleveren bij een professionele boekhouder. De recente explosie van online cloud-gebaseerde applicaties is gemakkelijk te gebruiken, goedkoop, en zelfs gratis. De mogelijkheden voor bedrijven van elke omvang wordt hiermee verbreed.

In de onderstaande lijst een opsomming van de verschillende boekhoudprogramma’s die je enorm populair en gemakkelijk te gebruiken zijn.

  1. Kashoo – Deze wordt in meer dan 56 landen gebruikt en is een multi-currency invoicing boekhoud programma. Het kan worden geïntegreerd met FreshBooks en ondersteunt meer dan 100 valuta’s.
  2. Invoicera – groeit met sprongen en is zeer geschikt voor bedrijven met wereldwijde diensten en klanten. Er is ook een gratis optie beschikbaar voor gebruikers met weinig klanten en beperkte behoeften. Deze is altijd gratis. Ook is Invoicera cloud-based met een self-hosting optie. Verder zijn er meer dan 120 verschillende valuta’s beschikbaar.
  3. Xero – is een gedetailleerde en uitgebreide programma gericht op internationale kleine bedrijven of freelancers. Xero ondersteunt meer dan 160 valuta’s en volgens hun website, bieden ze up-to-the-minute wisselkoersen. Xero biedt een mobiele interface en hun vrije proef is gratis totdat je bereid bent te betalen.
  4. Quickbooks Online – een van de beste boekhoudprogramma’s van het moment. Quickbooks Online heeft acht verschillende producten om uit te kiezen, waaronder vijf online boekhoudpakketten. Quickbooks biedt vrijwel elke boekhouding en boekhouding optie een zakelijke behoeften. Het draait op Windows of Mac-besturingssystemen. Het maakt geïmporteerde gegevens uit Microsoft Excel spreadsheets. Het accepteert credit cards voor de betaling met een betaalde add-on functies.
  5. FreshBooks – is een uitgebreide boekhouding en time tracking systeem met meer dan vijf miljoen gebruikers vanaf september 2012. Het heeft een aantrekkelijke website en eenvoudige inrichting, waardoor een aangenaam en gemakkelijk te gebruiken interface. Het is beschikbaar als een mobiele app voor iPhones en ondersteunt betalingen in 50 valuta’s ook accepteert het betalingen via PayPal, creditcard, en directe storting.