Bij deze fietsenwinkel in Hoofddorp moet u zijn

Heeft u een fiets of een scooter en moet deze gerepareerd worden? Dan moet u zeker bij VVR Parts zijn. Deze fietsenwinkel in Hoofddorp is anders dan andere fietsenwinkels. U krijgt hier het totaalpakket voor een prachtige prijs. U koopt en repareert uw fiets en scooter hier en kunt hier ook terecht voor het kopen van accessoires en losse onderdelen. Uw scooter of fiets kan zelfs voor u opgehaald worden ter reparatie.

Ophaalservice en meer

VVR Parts is meer dan de fietsenwinkel die u gewend bent. VVR Parts is de fietsenwinkel waar u moet zijn voor al uw fietsen, scooters en alles wat hier bij komt kijken. Als u zelf niet in staat bent om de fiets of scooter bij VVR Parts te brengen vanwege reparatie dan kunt u een afspraak maken zodat de scooter of fiets opgehaald wordt en vervolgens gerepareerd en terug gebracht wordt. Als u wel zelf in staat bent om de fiets of scooter te brengen kunt u hier terecht tussen 8 uur in de ochtend en 10 uur in de avond.

Meer weten?

Wilt u meer weten over deze fietsen en scooters in Hoofddorp? Ga dan naar de website. Hier vindt u alle informatie over het bedrijf en alles wat het bedrijf voor u kan betekenen. U vindt hier ook contactgegevens.