BMW 1 serie

Een BMW is een mooie auto en er zijn veel mensen die graag in een BMW willen rijden. Helaas is dat qua prijs niet voor iedereen weggelegd. Een BMW is vrij prijzig, vooral als je een nieuwe BMW wilt kopen. Eén van de modellen die nog redelijk betaalbaar is, dat is de BMW 1 serie. Maar ook hier betaal je nieuw nog een behoorlijk bedrag voor. Maar, nieuw kopen hoeft natuurlijk ook niet altijd. Er zijn genoeg BMW occasions en daar kun je prima mee voor de dag komen. Een tweedehands BMW 1-serie kopen 2015 is bijvoorbeeld een prima optie. Een BMW 1 serie uit 2015 heeft nog maar weinig gereden, doorgaans tenminste, en dan heb je een auto waar je nog meerdere jaren mee vooruit kunt.

Als je liever een tweedehands BMW 1 serie koopt dan een nieuwe, dan heb je in Nederland vaak een vrij grote keuze. Het is namelijk zo dat veel leasemaatschappijen de BMW 1 serie aanbieden en veel bedrijven maken hier dan ook gebruik van. Bij sommige bedrijven worden de auto’s na 1 of 2 jaar al weer omgeruild voor nieuwe modellen, zodat de medewerkers van het bedrijf representatief blijven. Op die manier komen er jonge occasions op de markt beschikbaar die ideaal zijn voor iemand die op zoek is naar een tweedehands BMW serie.

Ook vanuit Duitsland en België komen veel leaseauto’s op de Nederlandse markt. BMW is een Duits merk dus vooral vanuit Duitsland komen er veel leaseauto’s binnen. Dit komt namelijk omdat de aanschafprijs van een BMW is Duitsland een stuk lager ligt. Als je dan een auto importeert moet je altijd nog wel BPM betalen, maar al met al komt de prijs van de auto dan vaak nog een stuk lager uit dan een BMW 1 serie occasion die oorspronkelijk eerst in Nederland is gekocht. Daarnaast zijn de Duitse modellen vaak ook iets uitgebreider en heb je meer auto voor je geld. Ook is het in Duitsland zo dat de medewerkers van de BMW-dealer zelf ook in de nieuwste modellen rijden en dat wisselt dus ook steeds. Op die manier komen er occasions op de markt waar nog maar weinig in gereden is. Ga een online auto kopen invoeren op het internet plus BMW 1 serie en je zult zien dat je een ruime keuze hebt.