Bouwproject

Als je een bouwproject hebt en op zoek bent naar een aannemer hoef je niet verder te zoeken. Bouwbedrijf Zetstra is er voor al je aanneemopdrachten.

Particulier

We staan klaar voor je als je een particulier bent die restauratie of renovatie aan de woning nodig heeft. Maar ook als je op zoek bent naar een geschikte partner voor de nieuwbouw van je woning bieden wij vakkundig advies en kunnen wij je helpen van bouwtekening naar gerealiseerd huis. Ook voor onderhoudswerkzaamheden zoals het vervangen van een dak op het toevoegen van een dakkapel ben je bij ons aan het juist adres. Wij zijn gespecialiseerd in het maken en installeren van kozijnen, dus als je kozijnen aan vervanging toe zijn aarzel dan niet om vrijblijvend informatie op te vragen. Hang- en slootwerk kunnen wij ook vervangen en verbeteren om uw woning nog veiliger te maken.

Bedrijven

Ook voor bedrijven staan wij klaar. Regelmatig verzorgen wij onderhouds- en verbouwwerkzaamheden aan scholen en gemeente instellingen. Bouwbedrijf Zetstra heeft ook ruimschootse ervaring in het onderhoud van monumentale panden alsmede fabriekspanden. Ook als je kleinschaliger onderhoud aan bijvoorbeeld de gevel van je winkelpand nodig hebt zijn wij je graag van dienst. Ook het beveiligen van bedrijfspanden kunnen wij je bij helpen.

Vakkundig advies vanuit Groningen

Dankzij onze jarenlange ervaring en vakkundige medewerkers kunnen wij je het maximale resultaat bieden. Onze eigen werkplaats nabij Groningen speelt hierin een grote rol. Hier kunnen wij veel op maat maken zonder een derde persoon in te schakelen. Zo bieden wij de beste kwaliteit, voor de laagste prijs. Duurzaamheid staat hierbij voorop.