Buitenspa

Steeds meer mensen hebben nauwelijks meer tijd om, al dan niet dagelijks, even een moment voor zichzelf te nemen en de dagelijkse beslommeringen de revue te laten passeren. Een druk werk- en sociaal staan dit veelal in de weg. Dit terwijl een moment van rust zo nodig en gewild is.

Door alle druk van de buitenwereld lopen we onszelf vaak voorbij. Als er dan al tijd is om bewust te ontspannen doet men dit vaak buitenshuis. Denk aan sporten of een bezoek aan een wellnesscenter. Toch is het mogelijk om dichterbij huis te kunnen genieten van de wellness die in dergelijke resorts geboden wordt. Een product dat pure welzijn biedt is een buitenspa, ook wel bekend als een bubbelbad of een Jacuzzi.

Een buitenspa is een bad gevuld met warm water (waarbij de temperatuur naar eigen wens in te stellen is) waar jets zorgen voor relaxerende strallen en luchtbellen ofwel bubbels.  Een spa voor buiten is een echt product om buitenshuis te gebruiken, denk aan in de tuin, buitenterras of veranda. Het hele jaar door kunt u van dit unieke product gebruik maken. Dit komt doordat het bad volledig geïsoleerd is, de temperatuur vast en naar wens is in te stellen en het bad nauwelijks onderhoud vergt. Grote voordelen ten opzichte van bijvoorbeeld een zwembad in de tuin.

Heerlijk genieten van het warme water en massagejets biedt ultieme welzijn. Daarnaast zijn deze aspecten ook erg goed voor de gezondheid. Zo hebben mensen met pijn in spieren en ledematen tal van positieve effecten bij een sessie in een spa bad. Bent u op zoek naar ontspanning dicht bij huis en heeft u geen zin om telkens maar weer de deur uit te moeten om even een momentje voor uzelf te hebben? Dan is een buitenspa hét product!