CAO Onderwijs ondersteuning door UnieNFTO

CAO onderwijs vragen daarvoor kunt u terecht bij de onderwijsvakbond UnieNFTO. Deze vakbond zet zich in voor mederwerkers die werkzaam zijn in het onderwijs en die een vakbond nodig hebben omdat ze bijvoorbeeld een geschil hebben met hun werkgever. Het kan een veilig en beschermd gevoel geven als u weet dat u lid bent van een vakbond en dus altijd iemand heeft om op terug te vallen, UnieNFTO biedt deze mogelijkheid.

Wat doet UnieNFTO?

Bijvoorbeeld als u een geschil heeft met u werkgever over de CAO, als u een vraag heeft of bepaalde zaken wel mogen, of als u behoefte heeft over een advies wat gaat om het werkzaam zijn in het onderwijs. Dan staat UnieNFTO voor u klaar, zij voorzien u van advies en kunnen u bijstaan als u dat nodig heeft.

Waarom naar UnieNFTO?

Hier zijn allemaal mensen werkzaam die ook ooit in het onderwijs hebben gewerkt. Ze weten dus waar u tegen aan kan lopen en begrijpen uw conflicten. Ze kunnen u van het juiste advies voorzien over de stappen die u kunt nemen en ze staan u bij bij een lastig gesprek. Wilt u hier meer over weten? Het werkt eenvoudig! Bezoek dan eenvoudig de website van UnieNFTO.