CE markering aanvragen dankzij HMPA

Bent u een ondernemer en heeft u een eigen onderneming? Werkt u daarnaast dagelijks met diverse machines en vindt u de veiligheid van al uw werknemers zeer belangrijk? Vraag dan direct een CE markering aan! De CE-markering is een Europees erkend keurmerk wat staat voor de veiligheid van een bepaald product. Dit keurmerk wordt aan diverse producten gegeven. Een selectie hieruit is producten als speeltoestellen, machines, liften en keukenapparatuur. 

Een keurmerk behalen

Een keurmerk behalen voor uw producten kan voortaan een stuk sneller en gemakkelijker dan u gewend bent! Het enige wat u hoeft te doen om het u gemakkelijker te maken is contact opnemen met de professionals van HMPA. Deze komen vervolgens langs om uw producten volledig op te analyseren en testen. Uit het daaruit voortkomende rapport kunt u beter beslissen of u besluit een CE markering aan te vragen of niet.

Voor meer informatie

Wil u ook een CE markering voor uw producten verkrijgen door deze te laten analyseren en beoordelen door HMPA? Bekijk vandaag nog de website voor alle diensten die zij aanbieden en welke mogelijkheden voor u interessant zijn. Daarnaast kunt u hier alle contactinformatie vinden, zodat u zo snel mogelijk een persoonlijk antwoord op uw vraag of opmerking kunt krijgen. Kies vandaag nog voor uw eigen producten, kies voor HMPA!