Curacao, het vakantie-eiland voor 2015

Bent u er wel eens geweest? Het prachtige eiland Curacao? Nee? Dan is het in 2015 uw kans! Boek een ticket en geniet van het prachtige eiland die voor iedereen wat wils biedt. Of u nu alleen gaat, met uw partner of met uw gezin: Curacao zorgt dat u de beste vakantie van uw leven heeft.

Autoverhuur Curacao

Op Curacao is het openbaar vervoer niet zo goed geregeld als in Nederland. Daarom is het aan te raden om een auto te huren. Zoek bijvoorbeeld in Google op ‘autoverhuur Curacao’ of ‘auto huren Curacao’ en u vindt absoluut een aanbieder die bij uw wensen past. Al vanaf € 16,- per dag kunt u een auto huren, dus voor de prijs hoeft u het niet te laten. Met een auto bezoekt u gemakkelijk de mooiste plekjes die het eiland te bieden heeft. Ook een scooter is hiervoor een goed alternatief. Hou bij de auto wel even rekening met de airco, het is erg warm op Curacao dus een airco is erg aangenaam.

Eten op Curacao

Op Curacao wordt er natuurlijk veel vis gegeten, want vis is er genoeg. Maar ook voor andere gerechten bent u op Curacao aan het goede adres. U vindt vooral restaurants die zich richten op de Westerse keuken. Een Brazilian Steakhouse, Salt & Pepper (tapasbar) en Serka Norman: voor met name lokale recepten. Maar ook een barbecue op het strand is mogelijk. Curacao: voor ieder wat wils. De schrijver van deze tekst heeft haar hart inmiddels verloren.