De beste stalverlichter in heel Nederland

Het bedrijf Wijsman dat aanwezig is in de agrarische sector, waarin zij niet alleen als verkoper fungeren maar ook als  adviesbureau, heeft onlangs een prijs gewonnen. Namelijk de prijs voor ‘ beste stalverlichter van Nederland in 2014’.  Is natuurlijk iets waar je als bedrijf zeker en vast trots op kan zijn om deze in ontvangst te mogen nemen.  De prijswinnaar wordt uitgereikt en tevens ook gekozen door het ‘Nationaal Succes Award Instituut”.  Door deze overwinning was het bedrijf vervolgens ook geselecteerd voor het Nationale Business Succes Award voor 2014.  Voor meer te weten over dit innovatief bedrijf surf dan eens naar www.wijsmanhandelenadvies.nl.

Helaas heeft Wijsman handel en advies de ‘Nationale Business Succes Award voor 2014’ niet binnengesleept.  Deze is uitgereikt aan het bedrijf Freshlight Agri, die ook de winnaar was in de categorie van meest innovatieve onderneming.  Het winnen van deze prijs brengt verschillende voordelen met zich mee, het zorgt voor veel extra publiciteit, omdat dit vooral belangrijk is voor diegene die gespecialiseerd of kennis heeft in deze sector, hechten deze hier zeer veel waarde aan. Daarbij is er een ook een grote geldprijs aan verbonden.

Alle bedrijven die aan deze wedstrijd meedoen behoren tot de beste bedrijven, in hun sector dan wel.  Elke jaar worden dan uit de beste 250 bedrijven gekozen welke deze prijs in ontvangst mag nemen. De uitreiking van deze show is elke jaar te zien op RTL7. De prijs heeft ook nog 19 subcategorieën in diverse thema’s  zoals beste werkgevers, snelste groeier, innovatie enzovoort.  Het programma waarin de prijs wordt uitgezonden noemt ‘De Succesfactor’.  Door Wijsman jarenlang  bezig is om geoptimaliseerde adviezen en producten aan te bieden  hebben zij deze prijs in de wach mogen slepen, een mooie bekroning op het harde werk dat van de laatste jaren.   Het doel van Wijsman is om deze weg in de toekomst te blijven volgen.