De populairste betaalde apps van dit moment

Vind jij het niet erg om wat neer te tellen voor een leuke app? Er zijn tegenwoordig genoeg apps die het geld waard zijn. De populairste apps van dit moment waar je voor moet betalen zetten wij hier voor je op een rij.

Gezondheid
In een wereld waar tegenwoordig steeds meer mensen intensief bezig zijn met hun gezondheid, is het niet zo gek dat gezondheids-gerelateerde apps op dit moment heel erg populair zijn. Denk aan apps als 7 Minute Workout , Sleep Cycle Alarm, Oei ik groei en Babymonitor 3G. Allemaal apps die te maken hebben met je eigen gezondheid, of die van een ander.

Spelletjes
En natuurlijk kunnen spelletjes niet ontbreken in het lijstje van de meest populaire betaalde apps van dit moment. Vooral spelletjes als Lumino City en Minecraft Pocket zijn op dit moment heel populair onder smartphonegebruikers. Spelletjes zijn immers het ideale tijdverdrijf in de trein of in je pauze. Bijna iedereen heeft wel 1 of meer spelletjes op zijn of haar telefoon staan.

Functionele apps
Sommige mensen vinden apps maar onzin, ze denken dat je er alleen spelletjes mee kan spelen of foto’s mee kan delen. Dit is gelukkig niet zo. Er zijn genoeg praktische apps die het leven een stuk makkelijker maken. Dit soort apps zijn steeds populairder en mogen dan ook niet ontbreken in dit lijstje. Wat dacht je namelijk van de app Week Calender, WieBetaaltWat en Scanner Pro By. Stuk voor stuk apps die je op een praktische manier kunt gebruiken.