De voordelen van een infraroodsauna

Zoals u wellicht weet is zweten een geweldige manier om calorieën te verbranden en je lichaam ontdoen van gifstoffen. Maar hoe zweet als je gewond bent, of niet in staat om te oefenen?

Ik hou om te zweten in een infrarood sauna. Infrarood sauna’s helpen je lichaam vrij te geven van een aantal giftige stoffen, waaronder zware metalen zoals kwik en lood, en milieu-chemicaliën. De voordelen stoppen daar niet. Met infrarood sauna-technologie, kunt u ook gewicht te verliezen, te ontspannen, te verlichten ongewenste pijn, het verhogen van uw bloedsomloop, en zuivert de huid. Hieronder benoemen we de 6 grootste voordelen van een infraroodsauna:

1. Ontgiften

Zweten is een van het lichaam de meest natuurlijke manieren om te ontgiften, waardoor het een cruciaal onderdeel van ontgifting. In vergelijking met traditionele Zweedse sauna’s, infrarood sauna’s kunt u ongeveer zeven keer meer giftige stoffen te elimineren.

2. Ontspanning

Infrarood sauna therapie bevordert ontspanning door te helpen bij het niveau van cortisol van uw lichaam, je lichaam de primaire stresshormoon in evenwicht te brengen. De warmte die door de sauna zal ook helpen om de spieren te ontspannen en te verlichten spanning in het lichaam, zodat u kunt ontspannen en ontstressen.

3. Pijnbestrijding

Als u last heeft van spierpijn of gewrichtspijn, kan infrarood sauna’s van deze vorm van ontsteking te verminderen door het verhogen van de circulatie en ontspannen je spieren.

4. Gewichtsverlies

De warmte die door een infrarood sauna zal ertoe leiden dat uw kerntemperatuur te verhogen, die ook kan leiden tot een verhoogde hartslag – dezelfde toename van de hartslag die je ervaart tijdens het sporten. Wanneer je lichaam moet harder werken om uw core temperatuur te verlagen of te houden met een verhoogde hartslag, zal je lichaam meer calorieën te verbranden, wat resulteert in gewichtsverlies. Een artikel, getiteld Effect van Zweten, in het tijdschrift van de American Medical Association geconcludeerd dat op 30 minuten infrarood sauna sessie ongeveer 600 calorieën kan verbranden.

5. Betere doorbloeding

Zoals de warmte van infrarood sauna’s verhoogt je kerntemperatuur van het lichaam, zal je bloedsomloop mee te stijgen met het. Consistente infrarood saunasessies, vooral in het midden-infrarood niveau kan stimuleren doorbloeding, verbeteren spierherstel en na intensieve training pijn en ontsteking verminderen.

6. Huidzuivering

Infrarood sauna technologie kan helpen zuiveren van uw huid door het elimineren van giftige stoffen uit je poriën en het verhogen van de circulatie, wat resulteert in helderder, zachter en gezonder uitziende huid.