E liquids roken met een smaakje

Een van de voordelen van het roken van een e-sigaret is de mogelijkheid tot het roken van E sigaret liquid. Dit zijn losse smaakjes die u apart kunt kopen. Roken met een smaakje dus! Deze smaakjes maken net iets extra’s van uw e-sigaret, en u kunt zelf bepalen of u met of zonder nicotine wil!

De voordelen van een e-sigaret

De laatste tijd worden de e-sigaretten steeds populairder, en dat is natuurlijk niet voor niets. Het roken van een e-sigaret is niet pers├ę gezond te noemen, maar het is wel een gezonder alternatief voor de gangbare sigaret. In een e-sigaret zit wel nicotine, de hoeveelheid hiervan kunt u echter zelf bepalen. Maar de andere ongezonde stoffen uit een normale sigaret zitten niet in de e-sigaret, denk bijvoorbeeld aan teer.
Een nadeel? De e-sigaret raakt niet zo snel op als een gewone sigaret. U moet zelf stoppen met roken en de sigaret wegleggen als u genoeg heeft gehad.

Wat zijn E sigaret liquids?

Dit zijn smaakjes die u aan de e-sigaret kunt geven. Hierbij kunt u denken aan fruitsmaakjes zoals watermeloen of mandarijn, maar ook is het mogelijk om voor diverse tabakssmaken te kiezen. Uw sigaret wordt een soort snoepje, maar dan niet een waar u dik van wordt. Benieuwd? Bezoek de site om de E liquids kopen.