Een dagje ontspannen in de sauna

Wilt u een dagje ontspannen in een prachtig kuuroord? Kom dan naar De Bronsbergen. De Bronsbergen ligt aan de rand van Zutphen, nabij de uiterwaarden van de IJssel. Hier hebben ze een Wellness oase, compleet met sauna. Het kuuroord is geïnspireerd op de natuurlijke elementen van Wellness. Voor een dagje sauna in Zutphen komt u bij De Bronsbergen.

Wellness Center

Bij Wellness Center de Bronsbergen heeft u een ruime keuze uit verschillende arrangementen en behandelingen om ieder zijn of haar wens te vervullen. Ze beschikken over verschillende ruimtes waarin alle behandelingen zorgvuldig en met veel aandacht worden uitgevoerd. U heeft de keuze uit een infra rood sauna, de bio sauna, zoutsteen sauna of kelo sauna. Tussen door kunt u lekker tot rust komen in één van de relax ruimtes en loungeruimte. Wilt u graag een beauty behandeling? Ook dat is natuurlijk mogelijk bij De Bronsbergen. Na een heerlijk ontspannen dagje kunt u afsluiten in het restaurant, waar u wordt verast door de culinaire gerechten.

Contact

Bent u benieuwd naar De Bronsbergen? Neem dan een kijkje op de site of neem gerust contact op indien u vragen heeft. Bij De Bronsbergen staan ze u graag persoonlijk te woord. Ze kijken samen met u hoe ze aan uw wensen kunnen voldoen. De Bronsbergen bevindt zich op slechts 15 minuten van Deventer, dus ook voor sauna Deventer kunt u hier terecht.