Een feestje is niets zonder lekker eten

Een feestje is voor mij niet compleet zonder lekker eten. Ik vind het dan ook altijd jammer als er op verjaardagen niets word geregeld voor het eten. Als er alleen worst en kaas op tafel staat is er voor mij al niets meer aan. Ik vind het altijd fijn als iemand tijd heeft gestoken in lekkere hapjes.

Een goede catering voor mijn verjaardag

Toen het weer tijd was om mijn eigen verjaardag te vieren was ik zelf niet goed ter been. Het gaf mij dan ook een ontzettend naar gevoel dat ik niet voor mijn gasten kon zorgen. Ik besloot op zoek te gaan naar een goede Catering Apeldoorn. 

Ik kwam terecht bij de heideroos. Zij hebben ontzettend veel verschillende menu’s met heerlijk eten te bieden. De gerechten lopen uit een zodat er voor ieder wat wils is maar het hangt ook allemaal goed samen. Je kunt ontzettend lekker eten met deze gerechten en ik was dan ook razend enthousiast.

Ze kwamen het eten precies op tijd afleveren. Ze zorgden zelf voor de opstelling van het eten en dat het goed warm bleef. Ze zette bordjes neer zodat je kon zien welk gerecht wat was. Het was ontzettend duidelijk en goed geregeld. Na het eten hoefden we alleen maar zelf de vuile spullen in een aantal kratten te zetten en op die manier haalden zij het op en maakten catering Zutphen het zelf schoon.