Een goede illusionist op jouw feest

Een tijd geleden was het ontzettend groot nieuws dat Uri Geller weer op tv was. Iedere week zaten wij voor de tv om het programma te volgen en mijn zoons waren groot fan van de illusionist. Hij was natuurlijk destijds heel bekend en zeker onder de leeftijd van mijn kinderen.

Een eigen Uri Geller op de verjaardag

We hebben geen show gemist en zijn zelfs een keer naar de live uitzending geweest. We vonden het allemaal prachtig en daarom wilde ik voor de verjaardag van mijn zoon iets speciaals regelen. Ik ging op zoek naar iemand die voor mijn kinderen een mooie act kon opvoeren tijdens het feest.

Ik wilde graag een goochelaar huren zodat mijn kinderen een verjaardag zouden hebben om nooit te vergeten. Ik kwam terecht bij Nooyen en hij wist mij te vertellen dat het zeker een groot feest zou worden met hem op het podium. Voor iedere leeftijd had hij wel een andere act bedacht en hij wist er inderdaad een geweldig groot optreden van te maken. De hele avond stond in de ban van de illusionist en het was een groot succes. Hij wist geweldig op de doelgroep in te spelen en maakte er een act van die geweldig was voor mijn zoons maar zeker ook voor mij.