Een heerlijke dag in de sauna

Bent u de afgelopen periode erg druk geweest en bent u er aan toe om een dagje heerlijk te ontspannen? Dan kunt u terecht bij Thermen Holiday. Bij dit wellness resort kunt u even helemaal tot rust komen en kunt u uzelf heerlijk laten verwennen. Het is ook erg leuk om hier samen met uw partner of een goede vriend of vriendin heen te gaan. 

Resort

Het resort van Thermen Holiday beschikt over prachtige faciliteiten waar u zeker een hele dag van kunt genieten. Op het resort vindt u een groot aantal verschillende sauna’s en daarnaast kunt u hier ook een verfrissende duik nemen in het zwembad. Heeft u trek en wilt u graag een hapje eten? Ook dat kan op het resort! U vindt hier namelijk ook een restaurant waar u heerlijk een hapje kunt eten.

Reserveren

Bent u erg geïnteresseerd en wilt u graag reserveren om een keer een dagje langs te komen bij deze sauna nabij Rotterdam? Surf dan vandaag nog naar de website. Via de website kunt u heel eenvoudig een reservering maken. Op de website kunt u ook op uw gemak alle faciliteiten bekijken. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust een keer contact op met Thermen Holiday.