Een mediator inschakelen in geval van een scheiding

Zit u midden in een scheidingsperiode en komen jullie er samen niet uit? Dan zijn er een aantal manier om dit toch nog op te lossen. Zo kunt u er bijvoorbeeld voor kiezen om de professionele hulp van een mediator in te schakelen. Een mediator is een gespecialiseerde persoon die samen met u en de tegenpartij op zoek kan gaan naar een geschikte oplossing waar jullie beiden mee kunnen leven. Door een mediator bij scheiden in te schakelen kunt u een hoop narigheid besparen. 

Mediation bij een scheiding

Als u gaat scheiden heeft u natuurlijk een hoop dingen aan uw hoofd en er zijn ook een hoop zaken die geregeld moeten worden. Hierbij zal u ook veel afspraken moeten maken met uw partner. Om op een correcte manier tot deze afspraken te komen kunt u kiezen voor een mediator. Een mediator kan u en de tegenpartij begeleiden bij het proces om tot afspraken te komen.

Meer informatie

Bent u benieuwd en wilt u graag meer te weten komen over wat een mediator voor u kan betekenen indien u gaat scheiden? Klik dan hier. Hier kunt u op uw gemak bekijken hoe een mediator u zou kunnen helpen. Hier vindt u tevens de gegevens om contact op te kunnen nemen.