Een mooi gezicht behouden.

Kan je man je hoofd niet meer aanzien, omdat er teveel rimpels opzitten? Weet je niet meer wat je moet doen en smeer je er per maand een kilo make-up doorheen? Dan is het waarschijnlijk tijd voor een andere oplossing. Nu denk je waarschijnlijk gelijk een gezichtstransplantatie, maar dat is natuurlijk ook weer niet nodig. Zo erg zal het waarschijnlijk nog niet zijn. Een betere en goedkopere oplossing zijn fillers.

Liquid facelift prijzen zijn gelukkig niet zo hoog meer. Vanaf 225 euro heb je al een facelift filler. Hiermee ziet je gezicht er gelijk een stuk jonger uit. Natuurlijk heb je ook weer hogere prijzen voor beter merken aan fillers. Denk maar aan bijvoorbeeld raddiesse. Voor 3,0 ml Radiesse betaal je slechts €795,-. Dit is een iets sterkere filler en blijft waarschijnlijk iets langer zitten. Daarnaast heb je ook nog hyaluronzuur dat begint vanaf een prijs van 345,-.

Mocht je toch voor botox willen gaan dan is dat ook mogelijk. Een frons verwijderen kost 149,-. Over het algemeen zijn deze prijzen vrijwel gelijk met betrekking tot waar je de botox wil laten zetten. Zo is het inspuiten van botox in het voorhoofd, de frons of kraaienpootjes allemaal dezelfde prijs. Een halve zone wordt al gedaan voor een prijs van 90 euro. 3 zones kun je laten doen voor 447,-. Dan heb je ook wel wat en zit je gezicht weer helemaal goed in elkaar. Hoef je ook niet meer bang te zijn dat je man je niet meer ziet zitten als jij met een mooi strak gezicht thuis komt van de arts die botox of fillers bij je heeft ingespoten.

Dus als je het echt niet meer aankan om een oud hoofd te hebben dan hoef je de oplossingen niet heel ver te zoeken en kun je gewoon Botox Amsterdam nemen.