Een nieuwe poort maken? ROMASS helpt u verder

Wanneer u een nieuwe poort geplaatst heeft, wilt u dat deze zo lang en goed mogelijk blijft functioneren. Wanneer er na een korte periode een defect blijkt te zijn aan uw poort, is dit natuurlijk erg vervelend. U gaat er natuurlijk vanuit als u een nieuw poort heeft aangeschaft, deze niet direct kapot gaat. Om uw nieuwe poort te maken, kunt u de techniekers van ROMASS inschakelen. Wij doen herstellingen van alle merken en typen poorten (garagepoorten, rolluiken, schuifpoorten, sectionale poorten, kantelpoorten, industriële poorten en rolpoorten). We zijn gespecialiseerd in het vervangen en op maat maken van torsieveren, panelen, staalkabels en nog veel meer onderdelen.

Poort herstellingen

Heeft u een defecte poort die niet door ROMASS zelf geïnstalleerd is? Dat is geen probleem. We herstellen alle poorten die defect zijn ongeacht het merk of type. Ons ervaren team is professioneel opgeleid en komt snel ter plaatse om de problemen met uw poort op te lossen. Bij automatische poorten kan het altijd voorkomen dat er een technisch probleem ontstaan. Wellicht heeft u problemen met de handzender, motor, onderloopbeveiliging of een ander onderdeel. Indien het probleem wordt veroorzaakt door de elektriciteit, adviseren we elektricien in te schakelen om gevaarlijke situaties.

Als het probleem niet wordt veroorzaakt door de elektriciteit, maar door een defect onderdeel of een verkeerde instelling, kunt u de techniekers van ROMASS inschakelen. De volgende problemen kunnen onze techniekers oplossen:

  • Een niet werkende handzender
  • Garagepoort die niet meer opent
  • Garagepoort sluit/opent niet meer volledig of hapert
  • Garagepoort maakt veel lawaai

Bovenstaande problemen kunnen ontstaan wanneer bijvoorbeeld een batterij leeg is, defecte motor of een torsieveer die niet goed meer functioneert of wellicht gebroken is of het drooglopen van de rail van de motor waardoor de poort veel lawaai maakt met het openen en sluiten.

Ben je op zoek naar een technieker?

Onze techniekers staan voor u klaar om een nieuwe poort te maken. Door ons online formulier in te vullen kunt u binnen enkele minuten een aanvraag indienen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact op om een afspraak in te plannen. De technieker kan op locatie binnen 2 uur de storing oplossen. Indien u liever telefonisch een storing wilt aanmelden kunt u ons bereiken op 078-484996. Van de gemaakte afspraak ontvangt u per mail een bevestiging met de bijbehorende afspraaknummer.

Meer informatie over onze storingsdienst kunt u terug vinden op onze website of contact met ons opnemen.