Een ontspannen dag bij Thermen Holiday

Het is alweer half april en dat betekent dat de meeste mensen uitkijken naar de vakantie die ze hebben geboekt. Maar wat nou als u nog geen vakantie heeft geboekt, maar toch even heerlijk wilt ontspannen? Een goede oplossing kan een bezoekje aan Thermen Holiday zijn! Door een dagje heerlijk weg te dromen in de sauna’s, baden of rustruimten, voelt u zich weer als herboren en kunt u er weer een tijdje tegenaan.

De vele faciliteiten van Thermen Holiday

Bent u nog niet op de hoogte van de vele faciliteiten van Thermen Holiday? Ze hebben ontzettend veel voorzieningen, zodat u zich geen moment hoeft te vervelen. Wist u bijvoorbeeld dat ze veel verschillende soorten sauna’s hebben, zoals een bioscoopsauna, muzieksauna of een torensauna, waarbij u kunt genieten van het prachtige uitzicht? Ook bieden ze veel verschillende behandelingen aan, zoals een hammam behandeling, verschillende massages, of gezichtsbehandelingen.

Een bezoekje aan de Hammam

Heeft u al een weekendje Den Haag op de planning staan? Breng dan ook eens een bezoekje aan de hammam bij Thermen Holiday. Voor meer informatie over de openingstijden en arrangementen neemt u een kijkje op de website. Wilt u direct naar de website? Klik dan op de volgende link: Hammam Den Haag.