Een oude ambacht in een nieuw jasje!

Schoenmaker is een oud beroep wat al jaren bestaat. Het weg gooien van oude schoenen is immers zonde als ze nog van goede kwaliteit zijn. Een schoenmaker onderhoudt de schoen en zorgt ervoor dat ie weer jaren mee kan.  In iedere stad of dorp vond u altijd wel een schoenmaker, maar het aantal fysieke schoenmakers in Nederland wordt steeds geringer. Gelukkig is hiervoor een nieuwe uitweg gevonden:

Online Schoenmaker

Door uw schoenen op te sturen naar 12shoe.nl worden ze gerepareerd. U krijgt de schoenen als ze klaar zijn weer thuis via de post. En dat allemaal binnen een week! Via 12shoe.nl heeft u nieuwe schoenen en daar hoeft u de deur bijna niet voor uit! Een gemakkelijke en snelle service. Eigenlijk de oude vertrouwde schoenmaker maar dan digitaal!

Hakken repareren? Schoenzool vervangen? Het zijn klusjes die u al snel laat liggen. Maar de drempel om naar de schoenmaker te gaan is verdwenen. De online schoenmaker kan het allemaal en geeft net een beetje extra service. De schoenen worden behalve gerepareerd ook netjes gepoetst. Toch een bezoek aan de fysieke schoenmaker brengen? Ga dan eens langs bij een van de verkooppunten door heel Nederland. Daar levert u de schoenen in bij een van de schoenmakers en krijgt ze na een week thuis!