Een traprenovatie voor uw nieuwe huis

U heeft een prachtige jaren 30 woning gekocht met een houten vloer, erkertje, ornamenten aan het plafond en een warme winterse openhaard. Er is echter één ding wat u nog steeds heel storend vindt: de trap. De vorige bewoners hebben hem knalgroen geschilderd en daarnaast galmt het geluid van hakken op de trap door het hele huis. Up2Go Montage is gespecialiseerd in het renoveren van trappen en kan ervoor zorgen dat uw trap weer helemaal past bij uw eigen smaak.

Uw trap weer in ere hersteld

Up2Go Montage heeft al meer dan 10 jaar ervaring met het renoveren van trappen. U heeft bij deze specialist de keuze uit veel verschillende stijlen waaronder klassiek of landelijk, perfect voor uw jaren 30 woning! Up2Go Montage werkt met HPL-overzettreden met een slijtvaste toplaag. Deze treden worden gemonteerd met geluiddempende lijm, waardoor de galming van het lopen op de trap aanzienlijk afneemt. Daarnaast zijn de treden zeer onderhoudsvriendelijk en beschikken ze over een anti-sliplaagje. Een goede investering om het plaatje helemaal compleet te maken!

Meer weten over deze expert in traprenovaties?

Voor maarliefst €975,- heeft u al een traprenovatie. Er zijn dus renovaties voor elk budget. Wilt u een inschatting voor uw eigen trap? Dan kunt u het beste een offerte aanvragen via de website. Hierbij dient u aan te geven over wat voor soort trap u beschikt en kunt u eventueel foto’s uploaden. Nadat Up2Go Montage een prijsindicatie heeft gemaakt zal een van de medewerkers direct contact met u opnemen.