Een uniek tuincentrum in Apeldoorn

Bent u op zoek naar een tuincentrum in Apeldoorn? Dan moet u zeker eens langs gaan bij kwekerij Souman. Deze kwekerij wordt gerund door mensen met een passie voor planten die ze met alle plezier verzorgen en kweken. U kunt langskomen om de bloemenweelde te bekijken of om te genieten van alle andere mogelijkheden in dit leuke tuincentrum.

Over Kwekerij Souman

Kwekerij Souman is een familiebedrijf wat al 25 jaar bestaat. 25 jaar geleden is het als groente teler opgericht maar uitgegroeid tot een kwekerij. U vindt in deze kwekerij tuinplanten, vaste planten, heesters en zomerbloeiers. Daarnaast kunt u hier terecht voor plantenbakken, kwekerspotgrond en meststoffen. U wordt door de professionele en passionele werknemers op een zeer persoonlijke manier geholpen. Het is mogelijk om uw planten in de kassen van de kwekerij te laten overwinteren. Wat dit tuincentrum uniek maakt is dat alles vers van de kwekerij komt, het assortiment zeer groot is, dat er vakkennis en ervaring aanwezig is en dat alles voor een eerlijke prijs wordt verkocht.

Interesse

Als u graag eens een kijkje komt nemen bij dit tuincentrum in Zwolle, kijk dan op de website voor de contact- en adresgegevens.