Een wiet zaadjes legitiem in je achtertuin kweken

Altijd gewerkt met stekjes inplaats van zaad?Dan kan het goed zijn dat jij pp stekken hebt gekregen. Daar vele soorten pp als noemer krijgen, vooral als je de stekken koopt bij je inlever adres. Dat de stekken er wel eens iets anderszins uit zien, dat kan voorkomen of dat ze net iets groter worden, met een andere soort top is ook geen geval, dat weekje extra kweken neem je dan ook maar op de koop toe. Niet wetende dat de door jou gekochte pp stek misschien wel een duurdere categorie kan wezen, waar jij alleen de pp bedrag voor krijgt. Begin jij heden nog met wiet zaden kopen, dan heb je hier geen last meer van. Kweken met wietzaadjes zorgt er voor dat jij alle info op zak hebt en weet wat voor soort wiet je kweekt Zo weet je hoe de planten groeien, hoe groot ze worden, wanneer ze klaar zijn en wat ze opleveren, daar duurdere soorten wel meer dan het dubbele van pp waard zijn. Dit alleen al is een erg grote baat die je krijgt door het kweken vanuit zaadjes

Wiet zaadjes overnemen bezit een heleboel baten

Dat hennep gewas gekweekt vanuit wiet zaden, een stuk grotere opbrengst zal opbrengen indien ze geoogst worden is weliswaar een van de voordelen. Plantziektes komen vrijwel ook niet voor bij planten uit wietzaadjes, bij vegetatie vanuit stekken gekweekt is dit wel verschillend Hoe veelal is het bij jou voorgekomen dat er tegelijkertijd met de stekken, ziektes mee genomen worden zoals bijvoorbeeld spint. Meermaals neem je de ziektes mee vanuit je stekken handelaar, waardoor je de jonge tere stekjes voor de zekerheid meteen moet bespuiten met vergif, wat gelijk voor een achterstand zorgt, want de plantjes een dag of drie achterblijven door het gif. Als je begint met wiet zaden aanschaffen heb je dit vraagstuk niet, de hennep plantjes gekweekt uit marihuana zaad, zijn vrij van ziektes, dus je start niet meteen met een achterstand.

Het kopen van wietzaadjes doe je wanneer en waar je wilt Dit klink natuurlijk logisch, maar is dit ook met stekken zo? Klinkt het wachten op stekken jou bekend in de oren? Is dit jou nimmer gebeuren dan kun je van mazzel spreken, daar het danig vaak gebeurd omdat het aanbod niet eeuwig is door verschillende omstandigheden. Met wied zaden inkopen heb je hier geen hinder van, je besteld ze enorm op tijdsruimte, het liefst nog zo tijdig dat je ze ook nog voor kunt opgroeien, zodat je erg veel winst kunt pakken. Als je het allemaal gaat door uitrekenen, dan zul je schrikken hoeveel tijd en pegels je laat liggen door het telen met stekken in plaats van wietzaadjes.