Elektrisch rolluik repareren | ROMASS Helpt!

Een elektrisch rolluik repareren is een lastige klus. Het kan zijn dat er een deuk in het rolluik zit of dat de motor het heeft begeven waardoor het rolluik niet meer naar beneden gaat. Om dit te kunnen oplossen heb je ruime kennis nodig van elektrische rolluiken. Doordat de meeste mensen niet voldoende kennis hebben van een rolluik, adviseren we altijd om een ervaren monteur in te schakelen. Dit om ervoor te zorgen dat het rolluik niet meer schade oploopt en je eigen veiligheid gewaarborgd wordt.

Wat kan ROMASS jou bieden?

ROMASS biedt reparaties aan voor alle types en merken elektrische rolluiken in heel Nederland. De professionele en erkende monteurs van ROMASS kunnen zowel elektrische rolluiken als garage rolluiken repareren. Met ruim 20 jaar ervaring zal de dienstdoende monteur er alles aan doen om je storing op te lossen. Wanneer je een afspraak maakt zal de monteur binnen 2 uur ter plaatse zijn om je rolluik zo goed mogelijk te repareren.

Is jouw rolluik kapot en wilt je dat deze gerepareerd wordt? Maak een online afspraak onze website. Door de verschillende stappen in het aanmeldingsformulier te volgen meld je snel en eenvoudig online een reparatie aan. Een van onze medewerkers neemt dan zo spoedig mogelijk contact met je op om een definitieve afspraak in te plannen. Na afloop van de rolluik reparatie ontvang je een rapportage waarin beschreven staat, welke werkzaamheden de monteur heeft uitgevoerd.

Wilt u liever telefonisch een afspraak inplannen? Geen probleem. U kunt ons bereiken op 085-7822730.

In welke regio kan ik een rolluik reparatie aanmelden?

ROMASS is dankzij haar uitgebreide netwerk van servicemonteurs werkzaam in heel Nederland. Of u nu een rolluik reparatie heeft in Tilburg, Eindhoven, Rotterdam, Nijmegen of Amsterdam. Een van onze monteurs komt zo spoedig mogelijk jouw kant op om de rolluik te repareren. Onze monteurs staan meestal binnen 2 uur maar in ieder geval binnen 48 uur ter plaatse.