Elke kilometer telt

Heeft u werknemers in dienst die de beschikking hebben over een bedrijfsauto, maar heeft u altijd nog niet de mogelijkheid om deze auto’s te volgen via uw eigen computerscherm? Dan is het zaak om eens de website van TraQz te bekijken, want deze specialist biedt de kilometer registratie aan. Met kilometer registratie kunt u elke kilometer van uw werknemers bekijken en ziet u hierdoor of deze naar alle klanten is geweest. Daarnaast kunt u ook nog eens zien hoeveel gemaakte kilometers er zijn voor privé gebruik en ziet u op deze manier dus precies wat er gebeurt met uw auto.

Bewijs voor klanten

De kilometer registratie is natuurlijk niet alleen belangrijk voor uw eigen vertrouwen, maar daarnaast kan het natuurlijk ook eens voorkomen dat klanten beginnen te zeuren over een levering dat niet heeft plaatsgevonden. Met de kilometer registratie kunt u precies zien of de werknemer deze klant bezorgt heeft en dit kan dus vervolgens als bewijs dienen. De kilometer registratie is dan ook niet alleen handig voor uw eigen, maar ook voor het bewijs naar de klant toe.

De website

Surf voor meer informatie naar de website van TraQz voor als u meer wilt weten over kilometer registratie? Ook voor andere diensten bekijkt u de website van TraQz.