Factuurprogramma voor ondernemers

Het opstellen van facturen is voor veel ondernemers zoals ZZP’ers een kostbare tijdsbesteding. Dan kan het prettig zijn om hierbij een hulpprogramma te hebben wat dit een stukje makkelijker maak. Workspace is zo’n programma. Het heeft tientallen functies en afhankelijk van je behoefte kan je het naar smaak uitbreiden. Ideaal dus voor het maken van een digitale factuur.

Wat doet Workspace precies?

Workspace is een softwareprogramma waarmee u  eenvoudig een factuur kan opstellen. U houdt in het programma zelf uw gewerkte uren bij en deze worden automatisch omgezet tot een factuur. Deze factuur hoeft helemaal niet onpersoonlijk te zijn, in het programma kunt u deze opmaken naar uw eigen huisstijl. Ook is het mogelijk om een takenlijst op te stellen en deze te delen met uw collega’s of partners. Zo weet u precies wie wat moet doen en zo kan er snel en efficiënt worden gewerkt.

Probeer het gratis!

Benieuwd naar de mogelijkheden? Je kan Workspace gewoon gratis proberen. Hierover is op de website allerlei informatie te vinden. Dan weet u precies wat het u te bieden heeft. Wilt u meer te weten komen over de mogelijkheden? Bezoek dan de website van Workspace en wie weet werkt u straks ook met dit factuurprogramma.