Financieel uitzendbureau inschakelen

Bent u op zoek naar een financieel gericht uitzendbureau waar u mee kunt gaan samenwerken of die u kunt benaderen indien u extra, al dan niet tijdelijke, werknemers wilt aannemen? Dan is het een goed idee om eens contact op te nemen met de Brooklyn Group. Dit is een uitzendbureau op het gebied van finance, maar dan net een stapje extra. 

Brooklyn Group

Wilt u een externe professional inschakelen die uw financiële zaken vanuit een vernieuwend oogpunt bekijkt? De professionals van Brooklyn Group zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en worden getraind dat ze zo effectief mogelijk binnen uw organisatie functioneren. Er zijn diverse functies beschikbaar. Bent u bijvoorbeeld opzoek naar een accountant? Boekhouder? Financieel Controller? Of iets anders? Allemaal mogelijk bij Brooklyn Group!

Geen overname-fee

Bent u geïnteresseerd in één van de financial professionals waarmee Brooklyn Group u in contact kan brengen? Dat is mogelijk! Er wordt geen overname-fee gerekend, waardoor u niet voor extra kosten hoeft te betalen. Eigenlijk dus ook een ideale manier om tijdelijk eens te proberen hoe het uitpakt als u een extra professional toevoegt aan uw team. Wilt u meer weten over de mogelijkheden die de Group u te bieden heeft en wilt dan ook meer informatie? Bezoek dan eens de website van Financy Brooklyn.