Functioneel spelen met een houten knikkerbaan

Kinderen moeten spelen, daar zijn we het allemaal over eens. Want kinderen die niet spelen, daar is iets mee aan de hand. Maar er zijn verschillende manieren voor kinderen om te spelen en natuurlijk heeft elk kind de eigen interesses. Soms is het leerzaam, soms niet, belangrijk is natuurlijk vooral dat het leuk blijft. Een manier om leerzaam te spelen is met behulp van een mooie knikkerbaan van hout.

Spelen met een functie

Steeds vaker worden de kinderen eindeloos vermaakt door een iPad, Playstation of andere apparatuur met een scherm. Het spelen is zo vrij passief en ze hoeven er zelf weinig voor te doen. Er wordt niet ontdekt met het lichaam, niet met de motoriek. En ook dit is een belangrijk onderdeel van spelen, het echte ontdekken. Een manier waarop kinderen dit wel kunnen doen is door  een leuke knikkerbaan. Kinderen leren driedimensionaal spelen en zijn behalve lekker bezig ook nog een technisch gezien aan het leren. Dat zijn dus twee vliegen in een klap!

Bestel de houten knikkerbaan online!

Een mooie houten knikkerbaan die kan je online eenvoudig bestellen. Bij de online webshop Speelgoeddroom wordt kwalitatief hoogwaardige speelgoed verkocht waaronder deze knikkerbanen. Ben je benieuwd? Klik dan hier!