Ga naar de mondhygiëniste in Utrecht

Ons gebit is erg belangrijk. Het is bijna onmogelijk om te eten zonder ons gebit of met een gebit waar van alles mee aan de hand is. Als wij pijn hebben aan tanden, kiezen of tandvlees is eten vaak minder prettig. Daarnaast is een mooi gebit goed voor sociale contacten en is het belangrijk dat wij geen slechte adem hebben. Ga daarom zo nu en dan naar de mondhygiëniste in Utrecht.

Waarom Tandartspraktijk Staalwijk?

De mondhygiëniste in Utrecht waar ik het over heb is die in Tandartspraktijk Staalwijk. Deze praktijk heeft verschillende tandartsen, assistentes en een mondhygiënisten. Allemaal natuurlijk met een diploma, maar ook met veel kennis en ervaring, bijvoorbeeld op het gebied van algemene tandheelkunde, paradontologie, endodontologie en implantologie. U kunt dus voor vele dingen terecht in deze praktijk. De praktijk is van maandag tot en met donderdag open tot 9 uur ’s avonds en daarnaast op vrijdag tot 5 uur ’s middags. Zo kunt u makkelijk school en werk vermijden bij het maken van een afspraak.

Afspraak maken

Ga nu naar de website van Tandartspraktijk Staalwijk om te lezen over de praktijk en om direct een afspraak te maken. U vindt contactgegevens op de website, zodat u vragen of opmerkingen achter kunt laten of voor het maken van een afspraak.