Garagedeur maken

Snel garagedeur maken in heel Nederland

Is uw garagepoort kapot en wilt u die laten maken? Dan bent u bij ROMASS aan het juiste adres. Onze professionele en vakkundige monteurs lossen het probleem gelijk voor u op! Wij zijn 24/7 bereikbaar, onze monteurs zijn al meer dan 20 jaar vakspecialist, wij zijn altijd binnen twee uur op locatie en we kunnen elk type en merk garagedeur maken.

ROMASS is 24 uur per dag en 7 dagen in de week beschikbaar. Wij staan 365 dagen voor u klaar om uw garagedeur te maken, zodat u zo min mogelijk last heeft van uw kapotte garagedeur. Dankzij het uitgebreide netwerk aan servicemonteurs van ROMASS zijn wij altijd snel ter plaatse, zodat u zo snel mogelijk weer uw garagedeur kunt gebruiken. Onze monteurs zijn al meer dan 20 jaar vakspecialist waardoor onze monteurs uw garagedeur professioneel maken. De monteurs van ROMASS kunnen elk type en merk garagedeur maken.

Oorzaken van storingen aan een garagedeur

Intensief gebruik van een garagedeur zorgt voor slijtage aan de onderdelen. Daarnaast kan slecht onderhoud ervoor zorgen dat de onderdelen van een deur sneller gaan slijten. Wanneer onderdelen versleten zijn, kunnen er storingen ontstaan. Veel voorkomende storingen aan zijn: de staalkabels zijn gebroken, deur gaat niet meer open of dicht, veer gebroken, handzender werkt niet of de elektra werkt niet.

Om in de toekomst problemen met een garagedeur te voorkomen adviseren ze jaarlijks onderhoud. Jaarlijks onderhoud zorgt ervoor dat de deur in goede conditie blijft en dat de onderdelen onderhouden blijven. Daarnaast kunt u zelf de deur schoonhouden. Door regelmatig vuil van de deur te halen, zorgt u ervoor dat er geen vuil tussen de verschillende onderdelen kan zorgen. De kans op een storing wordt verkleind en de levensduur van je deur wordt verlengd.

Hoe kunt u een storing aanmelden?

Neem altijd zo snel mogelijk contact met ons op wanneer uw garagedeur gemaakt moet worden. U kunt online een afspraak maken of per telefoon. Nadat u uw storing heeft aangemeld krijgt u via de mail of per sms het bevestigingsnummer. Dit nummer moet altijd goed bewaard worden. Als laatste ontvangt u via de mail of per sms de geplande tijd waarop de reparatie wordt uitgevoerd.

Voor meer informatie over onze dienst kunt u terecht op de website van ROMASS.