Gastouder in Den Haag

Wilt u gastouder worden, dan zult u aan bepaalde eisen moeten voldoen. Als eerst zal u daarvoor een gastouderbureau dienen in te schakelen. Voor een gastouderbureau in Den Haag die met u meedenkt dient u te zijn bij Little Lights.

Little Lights als gastouderbureau in Den Haag zorgt ervoor dat u van de juiste informatie wordt voorzien indien u als gastouder wilt optreden. Op het moment dat u contact met ons opneemt zullen wij ervoor zorgen dat u wordt voorzien van een schrijven waarin precies staat aangegeven op welke manier u gastouder kunt worden. Heeft u eenmaal alle informatie tot u genomen, dan kan er een afspraak op kantoor bij ons worden gemaakt om de vragen samen door te nemen.

Bij het gesprek op het kantoor van Little Lights als uw gastouderbureau in Den Haag, zullen eerst alle vragen samen worden doorgenomen waarna er ook een intake lijst aan te pas komt. Dat er een intake lijst wordt gehanteerd bij het gesprek heeft te maken met het feit om te controleren of u wel daadwerkelijk geschikt bent om als gastouder te functioneren. U neemt namelijk voor een deel de zorg over van kinderen waar een groot stuk verantwoording om de hoek bij komt kijken.

Gastouder worden? Neem daarvoor vandaag nog contact op met Little Lights, uw gastouderbureau in Den Haag.