Gegarandeer de veiligheid van uw machines

U verkoopt mooie elektrische apparatuur voor diverse doeleinden, van goede kwaliteit, veilig en goed in gebruik? Laat dit vastleggen. Vraag bij HMPA een CE-keuring aan. HMPA is een bedrijf wat gespecialiseerd is in het uitdelen van veiligheidskeurmerken.

Wat is de CE-Keuring?

De CE-keuring staat voor Conformité Européenne. Dat betekent dat het product voldoet aan de Europese regelgeving conform veiligheid. Het product is veilig in gebruik maar wordt ook geproduceerd in een veilige fabriek met goede arbeidsvoorwaarden voor de medewerkers.

Om bedrijven hierin te begeleiden wordt het keurmerk uitgedeeld. HMPA is een bedrijf wat helpt u het keurmerk te behalen en begeleidt u opweg hiernaar toe. Ze bekijken bijvoorbeeld welke machines u gebruikt en of deze in aanmerking komen voor de CE-keuring.  Ook wordt er gekeken naar de mogelijke risico’s. Hier wordt een uitgebreide risico-analyse van gemaakt. Deze kan u helpen om in te zien wat de mogelijke risico’s zijn. Uiteindelijk zullen ze alles op een rijtje zetten wat nodig is om tot een verklaring te komen. Deze kunt u eventueel ophangen.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Bezoek dan eens de website en vraag via het contactformulier meer informatie op over het Ce-keuring. Of bel HDMA op en maak een afspraak!