Genieten van de rust

Toe aan een welverdiende vakantie waar u heerlijk uit kunt rusten, kunt genieten en activiteiten kunt doen? La Perle d’Anrosey biedt u de ultieme overnachting Frankrijk. Hier kunt u verblijven in een authentiek, adellijk negentiende-eeuws landhuis. Niet alleen het landhuis is prachtig, de omgeving is nog mooier. Het landhuis ligt in het heuvellanschap van Haute-Marne wat grenst aan de Bourgogne. Er zijn veel bossen, weilanden, riviertjes waar u de hele dag ongestoord rond kunt wandelen en verschillende mooie ontdekkingen kunt doen. Naast wandelen kunt u er ook heerlijk fietsen of zwemmen.┬á

Een gastenkamer bij La Perle d’Anrosey

Wanneer u van plan bent gebruik te maken van een gastenkamer in het beeldschone landhuis profiteert u van meerdere diverse zaken. Zo heeft u ramen met uitzicht over het gebied. Heeft het landhuis een parkachtige tuin van meer als 2 hectare groot. Ook ligt u nog geen half uur rijden van de Route du soleil en kunt u er dus heel makkelijk komen. Wanneer u wilt genieten van rust bent u hier perfect, door de onbekende streek heb je hier geen last van massatoerisme.

Voor meer informatie over een overnachting in Frankrijk bij La Perle d’Anrosey kunt u terecht op de website. Voor vragen of onduidelijkheden kunt u terecht bij een van de medewerkers via telefonisch contact.