Groot, groter, gigantisch!

Als je de titel leest dan poppen er vraagtekens op waar dit artikel nou precies over zou gaan. Laat ik je uit je lijden verlossen lieve lezer. Dit artikel gaat namelijk over borstvergrotingen. Er zijn namelijk op deze wereld een aantal vrouwen geweest die op een wel heel gekke manier gekomen zijn aan hun borstvergroting. Het is een van de meest voorkomende cosmetische ingrepen en een kat in het nauw maakt rare sprongen. Daarom een mooi rijtje met grappige verhalen:

Een Engelse studente had al enige tijd moeite met haar borsten, ze voelde zich onzeker en wou graag dat punt van haar lichaam veranderen. Ze besloot daarom haar Fiat 500 voor 12000 pond te verkopen zodat ze de borstvergroting kon betalen. De studente ruilde niet alleen haar auto in, ook haar cupmaat ging van A naar D. Dit koste haar 4500 pond, naast de hoge borstvergroting kosten moest ze ook nog eens 2000 pond investeren in nieuwe BH’s. wel heeft deze actie haar 8000 volgers op instagram opgeleverd.

Voordat je naar de auto dealer sprint om ook je eigen auto in te ruilen moet je je beseffen dat niet elke auto 12000 pond oplevert. Gelukkig is er in Engeland een passende oplossing voor deze vrouwen. Er bestaat in het Verenigd Koninkrijk namelijk een website waar vrouwen hun borstvergroting kunnen crowdfunden. Je kan op deze site een profiel aanmaken en het publiek vertellen waarom je een borstvergroting wilt, voeg hier een paar (naakt) foto’s aan toe en je kan donaties ontvangen. Een before en after foto wordt gewaardeerd.

Kleren pas je toch ook liever voordat je ze koopt, dit is ook voor een borstvergroting mogelijk. De kosten voor zo een tryout lopen wel op tot duizend euro, maar dan weet je wel of het je staat. Deze behandeling werkt op basis van injecties die na een paar dagen weer volledig oplossen. Zo kan je zien of een maatje groter ook bevalt bij de gene die het meest dichtbij staan.