Heeft u een hielspoor?

Heeft u ook een uitsteeksel van het bot aan uw hiel? Dan hoeft dit niets te betekenen. Zodra u echter irritatie of pijn verneemt is het tijd om hier iets aan te doen. Deze irritatie of pijn kan namelijk een hielspoor betekenen. Het is niet het bot wat zorgt voor de pijn, maar de peesplaat die aan dit bot verboden is. We maken veel gebruik van onze voeten, dus deze pijn en irritatie is erg vervelend. Gelukkig is er iets aan te doen.

Wat moet ik doen?

Voordat u naar een dure specialist rent, is het handig om te zoeken naar andere (zie: goedkopere) mogelijkheden om van de pijn af te komen. De reden dat u een hielspoor heeft is waarschijnlijk door te comfortabel en loszittend schoeisel tijdens het sporten. Pak de oorzaak aan en zorg voor stevige schoenen. Om van de pijn af te komen kunt u kiezen voor therapiesokken van Podozorg. Deze hebben een visco-elastische laag en bevatten minerale olie. Dit vermindert druk- en schuifkrachten en zorgt voor comfort. Effectief en een stuk goedkoper dan een specialist.

Nu bestellen

Ga nu naar de website van Podozorg voor alle informatie om om direct therapiesokken of iets anders tegen de pijn aan uw voet te bestellen. Via de contactgegevens kunt u vragen stellen.