Houten vloer kopen

Als u een kwalitatief hoogwaardige, maar betaalbare houten vloer wilt kopen, bent u aan het juiste adres bij Dutzfloors. Dutzfloors produceert vloeren volledig in eigen beheer en betekent ook graag wat voor jou als je een houten vloer wilt kopen!

Houten vloer online of offline kopen

Een houten vloer kopen kan bij Dutzfloors zowel offline als online. In onze webshop kunt u makkelijk en veilig bestellen. Dutzfloors is dan ook CWB gecertificeerd. Wil je toch liever kopen in de winkel? Dat kan uiteraard ook. Je bent van harte welkom om de showroom in Heerenveen binnen te lopen wanneer het uitkomt. Je kunt gerust een medewerker aanhalen als je hulp of advies nodig hebt. Service staat dan ook hoog in het vaandel bij Dutzfloors.

Naast service kun je rekenen op kwaliteit voor een scherpe prijs. Dutzfloors produceert de houten vloeren volledig zelf en werkt alleen met hoogwaardige, eerlijke producten. Omdat we van begin tot eind alle werkzaamheden zelf uitvoeren, hebben we niet te maken met tussenhandlenen. Hierdoor kunnen we scherpe prijzen bieden.

Mooie houten vloeren koop je bij Dutzfloors

Houten vloeren kopen doe je niet zomaar. Het is en blijft een investering en daarnaast is de vloer zeer bepalend voor de sfeer in huis. Je wilt de juiste keuze maken. Dutzfloors biedt enorm veel keuze op het gebied van houten vloeren en adviseert je graag.

Binnen het assortiment vindt je onder andere duoplanken, hoogkant parket, massief parket en visgraat houten vloeren. Allemaal verkrijgbaar in verschillende kleuren, stijlen en diktes. Keuze genoeg dus!