Huis verkopen en terughuren

Binnenkort gaan wij ons huis verkopen en terughuren, verzilverd wonen dus. En dat gaan wij laten regelen door Thuisborg. Zij zijn zo’n bedrijf die huizen koopt en dat direct terug verhuren aan de verkoper. Op die manier kun je dus in hetzelfde huis blijven wonen. En in dezelfde buurt! Dat terwijl je alsnog al het geld wat in je woning zit terug betaalt krijgt.

Waar huis verkopen en terughuren?

Wij lazen iets over je huis verkopen en terughuren in een tijdschrift. Maar daar stonden geen partijen bij die dat soort dingen regelen. Want een normale makelaar doet daar niet aan, stond erbij. Daarom zijn we gaan zoeken op het internet. En zo vonden wij de website van Thuisborg.nl. Daar lazen wij dat het grootste voordeel inderdaad is dat je in dezelfde woning kunt blijven wonen, terwijl je wel al het geld ontvangt dat in je huis zit. Wij besloten dan ook om contact op te nemen met Thuisborg. Toen wij belden, reageerde de persoon aan de andere kant van de lijn direct enthousiast toen wij aangaven dat we ons huis willen verkopen en terughuren. Maar, gaf hij aan, niet ieder huis komt daarvoor in aanmerking. Het moet namelijk wel goed onderhouden zijn en een bepaalde waarde hebben, omdat Thuisborg zelf ook iemand moet vinden die het huis wilt kopen. Wij hebben dan ook een afspraak met hen gemaakt. Volgende week komt er iemand van Thuisborg.nl langs om te gaan controleren.

Thuisborg

Op de dag dat Thuisborg langs zou komen, waren ze er dan ook precies op tijd. Ze bekeken de woning en vonden dat het erg goed onderhouden was. Ook waren ze positief gestemd over de buurt en de waarde van het huis zelf. Op die manier is de kans namelijk vergroot dat het huis daadwerkelijk verkocht wordt.

Uiteindelijk is dat dan ook gebeurd. Wij bedanken Thuisborg daar hartelijk voor.