Hulp met Flexwurk budgetbeheer

Heeft u hulp nodig bij het beheren van uw financiën en budget(ten), omdat u door de bomen het bos niet meer ziet? Bent u in de afgelopen jaren het overzicht kwijtgeraakt en vindt u het lastig om deze terug te vinden? Wellicht voelt u zich onzeker over uw huidige financiële situatie, wat goed mogelijk is in deze tijd. Flexwurk budgetbeheer kan u naast helpen aan een baan ook begeleiden bij uw eigen budgetbeheer om u zo op meerdere fronten financieel gezond te maken en/of te behouden.

Hoe werkt budgetbeheer?

Met de mogelijkheid tot budgetbeheer-basis die Flexwurk Return u biedt, worden uw vaste lasten op tijd betaald. Hierdoor loopt u niet meer het risico te worden afgesloten van gas, water en licht. U zult niet langer te laat zijn met het betalen van uw huur of hypotheek en andere vaste lasten. Voor uw andere uitgaven krijgt u een vast budget. Dit beheerpakket zal ertoe leiden dat u overzicht houdt op uw financiën en zo voorkomt u problemen.

Budgetbeheer Basis

  • Uw inkomen komt binnen bij Flexwurk Return;
  • Wij betalen uw vaste lasten (huur/hypotheek, gas, water, licht en premie zorgverzekering);
  • Wij maken het restantbedrag over op uw eigen rekening.

Kijkt u voor meer informatie over financiële hulp schulden op de website van Flexwurk. Wacht niet langer en begin met dit varkentje wassen!