Incassobureau de Incasso Advocaten

Ik heb het incassobureau de Incasso Advocaten ingeschakeld voor mijn debiteuren. Ik heb namelijk meerdere klanten van mij die weigeren hun facturen te betalen. Dat terwijl zij bij mij producten hebben besteld, ik die netjes afgeleverd heb, voor de deadline, maar zonder resultaat van betaalde facturen. En omdat ik zelf vind dat ik daar nu genoeg tijd aan heb besteed, heb ik besloten om een incassobureau in te schakelen. Het nadeel is alleen dat ik daar nog helemaal geen ervaring mee heb. Daarom ben ik gaan zoeken op het internet.

Incassobureau zoeken

Toen ik een incassobureau ben gaan zoeken, kwam ik al gauw de website van Incasso Advocaten tegen. Daar las ik dat ik hen kan inschakelen zonder daar zelf kosten aan te hebben. Alle kosten die zij maken, zullen namelijk ook op de rekening van de desbetreffende debiteur komen. Dat omdat ik recht heb op mijn geld, aldus de Incasso Advocaten. Ik besloot dan ook om hen een mail te sturen met daarin mijn situatie beschreven. Daar kreeg ik al gauw een reactie op dat zij alles begrijpen en graag voor mij aan de slag gaan. Daarbij heb ik de documenten gestuurd met de bewijzen van dat er een bestelling is gedaan en dat ik alles heb afgeleverd.

Facturen

Toen zij aan de slag zijn gegaan, werden binnen de kortste keren al de eerste aanmaningen de deur uit gestuurd. Daarin stond dat zij zijn ingeschakeld als incassobureau omdat er facturen niet zijn betaalt. Sommigen reageerden dan ook heel snel en betaalden de facturen. Bij anderen was het allemaal wat lastiger en die deden wat moeilijker. Maar ook daar heb ik uiteindelijk het geld waar ik recht op heb van ontvangen! Daar bedank ik het incassobureau Incasso Advocaten dan ook hartelijk voor natuurlijk. En ik kan hen zeker aanbevelen bij anderen!