Informatie over parkeren in Parijs

Gaat u binnenkort naar Parijs? Dan wilt u natuurlijk de Eiffeltoren zien. Als u met de auto naar Parijs gaat, dan zijn er een aantal dingen die u moet weten. Het gebied rond de Eiffeltoren is namelijk erg druk en populair. Dit maakt het parkeren vlakbij de Eiffeltoren niet goedkoop en ook niet zeer veilig. Daarom kiest u voor een betere oplossing. Deze wordt geboden door Paris France Parking.

Meer over parkeren bij de Eiffeltoren

De Eiffeltoren ligt in het 7e arrondissement in Parijs. Het is het grote symbool van de Franse hoofdstad en misschien zelfs wel voor het hele land. De Eiffeltoren is meer dan 300 meter hoog. Deze redenen zorgen ervoor dat u de Eiffeltoren zeker niet mag missen als u in Parijs bent. Als u hier met de auto heen wilt, zorg er dan voor dat u niet in het 7e arrondissement parkeert. Er is hier weinig parkeermogelijkheid, het is ontzettend duur en niet heel veilig. Om voordeling te parkeren kunt u parkeren bij Pyrenees Du Clos en vanaf daar kunt u de metro pakken.

Meer weten?

Wilt u meer weten over parkeren in Parijs? Ga dan naar de website voor alle informatie. Hier vindt u ook de tarieven en uitgebreide informatie over de metro.